produk

Tekstil Serat Keramik / Tekstil RCF

Tekstil serat keramik kalebu tenunan, kain, tape, tali bengkong, tali persegi dll, digawe kanthi proses khusus kanthi serat akeh serat Keramik, serat kaca utawa stainless steel.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Tekstil serat keramik kalebu tenunan, kain, tape, tali bengkong, tali persegi dll, digawe kanthi proses khusus kanthi serat akeh serat Keramik, serat kaca utawa stainless steel.Kejabi produk ing ndhuwur, kita bisa nyedhiyakake tekstil suhu dhuwur sing disesuaikan saben suhu lan kondisi kerja.

Fitur Khas

Banget Dhuwur Temp Resistance
Asbestos Free
Kapadhetan kurang
Low Thermal Conductivity, resistance kejut termal apik
Resistance erosi kimia, gampang dipasang

Aplikasi Khas

Insulasi lan sealing tungku lan cerobong asep
Insulasi lan sealing pipa suhu dhuwur
Fireproof lan ikatan suhu dhuwur
Fleksibel Expansion Joint
Dhuwur Temp Valve lan Pump sealing
Heat Exchanger lan sealing mobil kiln
Kawat insulasi listrik suhu dhuwur lan bungkus kabel

Sifat produk khas

Tekstil Serat Keramik Properti Produk Khas
Jeneng produk Kain Tekstil Tali Tekstil
Kode Produk MYTX-BZ-08B MYTX-HG-08B MYTX-BZ-08S MYTX-HG-08S
Bahan dhasar RCF/Serat kaca diperkuat RCF/stainless steel diperkuat RCF/Serat kaca diperkuat RCF/stainless steel diperkuat
Kapadhetan Nominal (kg/m³) 550
kasedhiyan (mm) Dawane 30000mm * Jembar 300-1500mm * T 1.6-6mm Dawane 30000mm * D 4-150mm
Isi banyu (%) ≤2
Kapadhetan Warp 48-60 ply / 10cm
Weft Desnity 21-30 ply / 10cm
Mundhut ing ignition (%) ≤15
Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ngirim ora digunakake kanggo tujuan specification.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita