produk

Kertas Serat Keramik / Kertas RCF

Kertas serat Keramik diprodhuksi kanthi serat akeh serat keramik kemurnian dhuwur lan pengikat jumlah cilik, teknologi pangolahan majeng nggawe distribusi serat banget.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Kertas serat Keramik diprodhuksi kanthi serat akeh serat keramik kemurnian dhuwur lan pengikat jumlah cilik, teknologi pangolahan majeng nggawe distribusi serat banget.Kertas serat Keramik digunakake ing insulasi suhu dhuwur, ketebalan lan kapadhetan dikontrol kanthi tepat, binder diobong nalika nggunakake.

Fitur Khas

Insulasi listrik sing apik banget
Pangolahan mekanik sing apik banget
resistance luh dhuwur
Fleksibilitas dhuwur, ketebalan sing tepat
Isi dijupuk kurang
Kapasitas panas kurang, konduktivitas termal kurang

Aplikasi Khas

Isolasi industri, sealing, anticorrosion
Insulasi piranti pemanas listrik
Insulasi peralatan instrument
Isolasi kanggo joints expansion
Bahan isolasi industri
Gasket logam molten
Tahan geni
Isolasi ing Auto

Sifat produk khas

Kertas Serat Keramik Properti Produk Khas
Jeneng produk Kemurnian standar Dhuwur Al Purity AZS
Kode Produk MYTX-BZ-06 MYTX-GL-06 MYTX-HG-06
Kekuwatan Tarik (Mpa) ≥0.3 ≥0.3 ≥0.3
Isi banyu (%) P ≤2 ≤2
Mundhut ing ignition (%) ≤10 ≤8 ≤8
Kapadhetan Nominal (kg/m³) 190~220
Jembar * Dawa Kasedhiya (mm) 610mm utawa 1220mm jembaré;dawane 80m, 40m, 30m, 20m, 10m
Ketebalan Kasedhiyan (mm) 0.8, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10 mm
Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ngirim ora digunakake kanggo tujuan specification.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita