produk

Kandhel refractory nyandhang-tahan castable

Castable refraktori tahan nyandhang kandhel digawe saka agregat refraktori, bubuk refraktori.binder lan aditif liyane.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Castable refraktori tahan nyandhang kandhel digawe saka agregat refraktori, bubuk refraktori.binder lan aditif liyane.Ing situs konstruksi, bisa dicampur karo cairan sing tepat, kedher lan dipecat sadurunge digunakake.

Fitur Khas

kekuatan dhuwur, nyandhang-resistance, porositas kurang
resistance kejut termal
stabilitas banget, erosi-resistance
instalasi gampang, urip dawa layanan

Aplikasi Khas

tungku industri metalurgi
tungku industri kimia
insinerator sampah
circulating fluidized bed boiler

Sifat produk khas

Insulasi bobot entheng / Properti Produk castable refraktori

Kode Produk MYC160 MYC160-G MYC150-T MY145-NG MYC143-ULC MYC150 MYC145-T MYC145-M MYC140-CB MYC140-HA
Kapadhetan (g/cm³) 3 3.1 2.7 2.7 2.7 2.9 2.5 3 2.4 2.5
Kekuwatan bali (Mpa) 110 ℃ x 24 jam 11 7 11 5 7 11 9 7 5.6 5
1000 ℃ x 3 jam 13 10 13 11 12 12 13 8 6 4
kekuatan tekan (Mpa) 110 ℃ x 24 jam 110 45 105 30 30 100 90 65 17 35
1000 ℃ x 3 jam 115 75 115 90 90 115 1258 80 49 30
Thrinkage linier permanen (℃×3h) (%) 0.5 (1600) 0.5 (1600) 0.3 (1500) 0.4 (1450) 0.4 (1430) 0.3 (1500) 0.3 (1500) 0.3 (1450) 0.2 (1450) 0.2 (1400) 0.3 (1400)
Komposisi kimia (%) Al2O3 92 85 75 75 75 80 - 85 55 -
Fe2O3 0.5 - 1 - - - - - - -
Cr2O3 - 9 - - - - - - - -
SiC - - 20 - - - 70 - - -
CaO - - - < 0.2 < 1.96 - - - - -
MgO - - - - - - - 10 - -
Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ngirim ora digunakake kanggo tujuan specification.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita