produk

Papan Isolasi Mikropori

Papan microporous digawe kanthi teknologi khusus nggunakake macem-macem bahan mentahan, konduktivitas termal luwih murah tinimbang hawa stasioner ing tekanan atmosfer.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Papan Microporous digawe kanthi teknologi khusus nggunakake macem-macem bahan mentahan, konduktivitas termal luwih murah tinimbang hawa stasioner ing tekanan atmosfer, mung 1/4 nganti 1/10 saka bahan insulasi serat keramik, minangka bahan padhet konduktivitas termal paling murah.Ing sawetara peralatan suhu dhuwur sing mbutuhake papan lan bobot, papan microporous paling apik, kadhangkala mung siji-sijine pilihan.Lair saka bahan iki wis dipun promosiaken gegandhengan karo peralatan suhu dhuwur inovasi ngrancang.

Fitur Khas

Super konduktivitas termal kurang lan mundhut termal
panyimpenan panas kurang
stabilitas termal banget
Ramah lingkungan
Gampang nglereni lan ngolah
urip dawa layanan

Aplikasi Khas

Besi & Baja (Tundish, ladel, torpedo ladel)
Petrokimia (Pyrolyzer, Hydrogen Transform Furnace, reformer furnace, heating furnace)
Kaca (Float glass furnace, glass tempering furnace, bending furnace)
Perawatan panas: tungku listrik, pemanas mobil, tungku Annealing, tungku tempering lsp.
Isolasi pipa
Industri Keramik
Generasi Daya
Perkakas domestik
Aerospace
Pengiriman
kapsul ngluwari tambang

Sifat produk khas

Papan Microporous Properties Produk Khas
Jeneng produk Papan Microporous
Kode Produk MYNMB-1000
Tingkat Microporous 90%
Penyusutan Linear Permanen (800 ℃, 12h) <3%
Kapadhetan Nominal (kg/m3) 280kg/m3±10%
Konduktivitas Termal (W/m·k) 200 ℃ <0,022
400 ℃ <0,025
600 ℃ <0,028
800 ℃ <0,034
Kasedhiyan: Kekandelan: 5mm ~ 50mm
Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ngirim ora digunakake kanggo tujuan specification.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan