produk

Mullite bata insulasi entheng

Batu bata mullite bobot entheng ngemot porositas dhuwur, sing bisa ngirit panas lan mulane nyuda biaya bahan bakar.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Batu bata mullite bobot entheng ngemot porositas dhuwur, sing bisa ngirit panas lan mulane nyuda biaya bahan bakar.Kangge bobot entheng tegese kurang kapasitas panyimpenan panas, supaya wektu kurang dibutuhake nalika kiln digawe panas utawa digawe adhem.Operasi périodik sing luwih cepet bisa ditindakake.
Bisa ditrapake ing sawetara suhu saka 900 nganti 1600 ℃.
Utamane digunakake minangka lapisan kiln ing suhu dhuwur (kurang saka 1700 ℃) kiln keramik, petrokimia, metalurgi lan mesin.

Fitur Khas

Konduktivitas termal kurang, kapasitas panas kurang, isi impurity kurang
Kekuwatan dhuwur, resistance kejut termal banget, resistance erosi
Ukuran akurat

Aplikasi Khas

Keramik roller kiln lan shuttle kiln: bata standar, roller passage bata, gantungan bata,
Industri Metalurgi: tungku jeblugan panas;lapisan njero kiln pengecoran
Industri daya: generasi daya lan peralatan amben fluidised
Industri Aluminium Elektrolit: lapisan jero kiln

Sifat produk khas

Mullite cahya-bobot jampel bricks Product Properties

Kode Produk MYJM-23 MYJM-26 MYJM-28 MYJM-30 MYJM-32
Suhu Klasifikasi (℃) 1260 1400 1500 1550 1600
Kapadhetan (g/cm³) 550 800 900 1000 1100
Thrinkage linier permanen (℃×8h) 0.3 (1260) 0.4 (1400) 0.6 (1500) 0.6 (1550) 0.6 (1600)
kekuatan tekan (Mpa) 1.1 1.9 2.5 2.8 3
Kekuwatan bali (Mpa) 0.8 1.2 1.4 1.6 1.8
Konduktivitas termal (W/mk) (350 ℃) 0.15 0.26 0.33 0.38 0.43
Komposisi kimia (%) Al2O3 40 54 62 74 80
Fe2O3 1.2 0.9 0.8 0.7 0.5
Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ngirim ora digunakake kanggo tujuan specification.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan