produk

Mortar Refractory Suhu Dhuwur

Mortar refraktori minangka jinis bahan pengikat anorganik anyar, digawe saka bubuk sing kualitase padha karo bata sing dipasang, pengikat anorganik lan campuran.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Mortar refraktori minangka jinis bahan pengikat anorganik anyar, digawe saka bubuk sing kualitase padha karo bata sing dipasang, pengikat anorganik lan campuran.
Dipérang dadi rong jinis, yaiku, jinis setelan hawa lan jinis setelan panas.Iku kasusun saka 1400, 1600 lan 1750 telung kelas, saben kang dipérang dadi bobot entheng lan bobot abot.
Mortar refraktori kudu ditrapake miturut jinis bata.

Fitur Khas

integrasi banget
porositas apik;tahan erosi;urip layanan dawa
refractoriness dhuwur ing mbukak
instalasi gampang
kekuatan naleni dhuwur
kemurnian dhuwur

Aplikasi Khas

lapisan kanggo macem-macem kiln
naleni kemul serat refractory lan Papan

Sifat produk khas

Properti Produk Mortar Refractory

Kode Produk MYJN-1400 MYJN-1600 MYJN-1750
Suhu Klasifikasi (℃) 1400 1600 1750
Kapadhetan (g/cm³) 1700 1900 2000
kekuatan Rupter (Mpa) (Sawise pangatusan saka 110 ℃) 3.1 3.5 3.7
Thrinkage linear permanen (%) (Sawise pangatusan saka 110 ℃) 3 2.5 2.2
Tingkat refraktori (℃) ≥1760 ≥1790 ≥1790
Komposisi kimia (%) Al2O3 35 43 55
Fe2O3 1.3 1.2 0.9
Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ngirim ora digunakake kanggo tujuan specification.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan