produk

Serat Polikristalin / Serat Alumina Massal / Selimut

Serat polycrystalline akeh Kapadhetan kurang, konduktivitas termal kurang, resistance kejut termal apik, suhu kerja dhuwur, stabilitas kimia apik, apik anti-karat etc fitur, kang digunakake digunakake ing metalurgi, construction, keramik, aerospace, militèr etc industri.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Serat polycrystalline akeh Kapadhetan kurang, konduktivitas termal kurang, resistance kejut termal apik, suhu kerja dhuwur, stabilitas kimia apik, apik anti-karat etc fitur, kang digunakake digunakake ing metalurgi, construction, keramik, aerospace, militèr etc industri.

Selimut PCW digawe dening serat PCW, jarum sisi ganda, ora ana pengikat utawa aditif liyane.Ing atmosfer oksidasi, atmosfer netral, lan atmosfer ngurangi banget, kemul PCW isih tetep kekuatan apik, softness lan struktur serat.

Selimut PCW nduweni resistensi erosi asam-basa sing luwih apik tinimbang serat silikat alumina.Efek insulasi termal selimut PCW apik banget amarga ora ana tembakan.

Fitur khas saka kemul PCW

Konduktivitas termal sing kurang
Kurang shrinkage ing suhu dhuwur
Resistance kejut termal sing apik banget
materi modul becik dipakani, alus ing suhu dhuwur
Kapasitas panas sing kurang
panyerepan swara apik
Kekuwatan dhuwur, gampang diproses, ora ana luh lan bolongan ing sekitar area jangkar.
Stabilitas kimia sing apik lan tahan erosi.

Aplikasi Khas

serat PCW: PCW kemul, felt, Papan, wangun VF etc dipakani, pawon lining ndhuwur 1400 ℃;sealing ing joints expansion tungku suhu dhuwur;piston, brake pad etc bahan penguat;materi insulasi ing motor roket utawa aerospace liyane, bahan insulasi militer;Bahan gasket Konverter Katalitik Kendaraan ing standar emisi exhaust Eropa Ⅲ lan ndhuwur.

Selimut PCW: Lapisan tungku Hihg Temp, tungku pembakaran cepet keramik, tungku petrokimia, paking penyegel suhu dhuwur, segel lawang tungku, media filter suhu dhuwur.

Fitur Khas PCW Bulk

Konduktivitas termal kurang, kapasitas panas kurang
Stabilitas kimia sing apik banget
stabilitas termal banget
Ora ngemot bahan pengikat lan erosi
alus alus lan kekuatan tensile ing suhu dhuwur

Sifat produk khas

Serat Polikristalin Massal/selimut Properti Produk Khas
Produk PCW Modul Veneer Modul Veneer Selimut PCW
Kode Produk MYPCW-72 MYPCW-80 MYPCW-72T
Kelas Suhu (°C) 1600 1600 1600
Kapadhetan Nominal (kg/m³) 100 100 100~130
Penyusutan Linear Permanen (%) (1400°Cx6hr) <1,5 (1500°Cx6hr) <1 (1500°Cx6hr) <1
Al2 O3(%) 72 80 72
Al2 O3 + SiO2(%) ≥98.8 ≥99 ≥99.7
Fe2 O3(%) 0.1
kasedhiyan 200x100x50 200x100x50 7200x610x6/12.5/25
Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ngirim ora digunakake kanggo tujuan specification.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan