produk

Modul Monolitik

Modul monolithic serat Keramik minangka solusi kreatif unik kanggo lapisan insulasi tungku, minangka modul monolithic wutuh tanpa kompres.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Modul monolithic serat Keramik minangka solusi kreatif unik kanggo lapisan insulasi tungku, minangka modul monolithic wutuh tanpa kompres.Modul monolitik digawe kanthi alumina kemurnian dhuwur, pasir silikon lan zirkonium dll, kabeh proses otomatis lengkap kalebu peleburan tungku listrik, spunning, ngempalaken serat, needling lan nglereni CNC lsp. Modul monolithic Minye kasedhiya ing 1260 ℃ lan 1430 ℃ Temp, iku iku becik instalasi cepet tungku lining ing macem-macem industri.

Fitur Khas

Kompresi pirang-pirang arah-Bisa dikompres ing patang arah, sing bisa entuk ekspansi maksimal ing arah instalasi supaya ora bocor lan insulasi termal sing apik.

Rampung struktur rapi-Sawise calcination, prodhuk iki rubah menyang dhuwur-kekuatan, struktur rapi lan ngalangi saka blok monolithic alus lan compressible, kang integritas dhuwur lan firmed.

Penyusutan rendah ing suhu dhuwur-Permukaan kadhemen tembok pawon tutul produk kanthi rapet kanggo entuk ekstrusi maksimal ing antarane modul, njamin penyusutan sing kurang ing suhu dhuwur lan entuk integritas struktural.

Customized- Cocog kanggo struktur planar lan instalasi nglereni ing bagean wangun khusus.Macem-macem wujud disesuaikan saben dikarepake.

Aplikasi Khas

Petrokimia: Ethylene cracking furnace, Reforming furnace, Hydrogenation furnace, homogenizing furnace, lan proses pemanas etc.
Wesi & Baja: Tungku perawatan panas terus-terusan, tungku jeblugan, tungku tempa, pipa gas panas lan pipa flue dll.
Generasi Daya: HRGS, RTO, pipa gas panas lan tumpukan asap dll
Keramik: Tunnel kiln, roller kiln, shuttle kiln, kiln mobil.

Sifat produk khas

Properties Produk Khas Modul Monolitik
Kode Produk MYTX-GC-10 MYTX-HG-10
Kelas Suhu ℃ 1260 1430
Kapadhetan Nominal (kg/m³) 192~240 192~240
Penyusutan Linear Permanen (%) 1100℃×24h≤3 1350℃×24h≤3
Ketahanan (%) ≥80 ≥80
Bahan jangkar 304S 310S
Tipe jangkar Jangkar Sisi / Jangkar Sayap Jangkar Sisi / Jangkar Sayap
Ukuran paket 300 x 300 x ketebalan isolasi 300 x 300 x ketebalan isolasi
Paket Karton karo tas plastik kelembapan Karton karo tas plastik kelembapan
Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ngirim ora digunakake kanggo tujuan specification.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan