produk

Rigidizer Serat Keramik

Rigidizer minangka produk lem sing ngemot Al-Si.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Rigidizer minangka produk lem sing ngemot Al-Si.Iki digunakake kanggo nambani permukaan serat keramik utawa bahan refraktori liyane, nambah resistensi scour permukaan kanggo erosi lan ndawakake umur layanan bahan refraktori.

Fitur Khas

INSTALASI GAMPANG
nambah kekiatan lan resistance erosi lumahing kemul lan Papan
nambah resistance scour lumahing kanggo angin
bisa spayed utawa smeared liwat lumahing produk serat

Aplikasi Khas

LAPISAN PERMUKAAN KELIMBUT SERAT KERAMIK KANGGO GAS PANAS KECEPATAN TINGGI
Perawatan lumahing kanggo MODUL
PERAWATAN lumahing kanggo PRODUK-PRODUK SERAT sing digawe vakum

Sifat produk khas

Properties Produk Khas Rigidizer
Kode Produk MYGZ-Si MYGZ-Al
Klasifikasi Kelas Suhu (°C) 1300 1500
Kapadhetan (kg/m³) 1200 – 1300 1300 – 1400
Jumlah sing ditrapake (kg/m²) 1.5 – 2.5 1.5 – 2.5
PH Alkalesent Asam
warna Biru Jambon
Tanggal kadaluwarsa 12 wulan 12 wulan
Tanggal kadaluwarsa 6 wulan 6 wulan
Paket (kg/barel) 25 kg 25 kg
Paket Dimensi Luar (a × cxb) (cm) 26 x 28 x 40 26 x 28 x 40
Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ngirim ora digunakake kanggo tujuan specification.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan