produk

Insulasi Airgel Felt

Insulasi Airgel Felt alus, hidrofobik, stabil suhu dhuwur, tahan geni, bahan insulasi tahan geni, digawe saka bahan microporous lan bahan serat anorganik.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Insulasi Airgel Felt alus, hidrofobik, stabil suhu dhuwur, tahan geni, bahan insulasi tahan geni, digawe saka bahan microporous lan bahan serat anorganik.
Insulasi Airgel Felt nduweni konduktivitas termal sing kurang, kapadhetan rendah, anti banyu monolitik, tahan api lan tahan api (tingkat A1), fitur panyerepan swara, lsp, hemat energi, ijo lan ramah lingkungan.

Fitur Khas

Kinerja tahan banyu sing apik
Tingkat repellent banyu luwih saka 99%, tingkat panyerepan banyu kurang saka 0.6%, bisa ngindhari konduktivitas termal sing disebabake dening panyerepan banyu sajrone transportasi lan instalasi, lan bisa nyegah banyu mlebu pipa, struktur insulasi peralatan, nyuda mundhut termal.
Konduktivitas termal sing kurang, ngirit ruang
Produk Airgel nduweni konduktivitas termal super kurang, tekan efek insulasi sing padha karo mung 1/3 kekandelan bahan insulasi tradisional, mundhut termal kurang, lan ngirit papan, pangopènan luwih gampang.
stabilitas kerja jangka panjang
Produk Airgel nduweni stabilitas termal sing apik, shrinkage linear permanen cilik, stabil sajrone kerja jangka panjang.
Ramah lingkungan
Manufaktur kasebut ramah lingkungan.Produk Airgel njupuk bahan anorganik minangka bahan mentah, produksi ijo tanpa dissolvant, ora ngemot bahan sing mbebayani kanggo manungsa, ora ana erosi kanggo pipa lan peralatan.
Aman lan tahan geni
Produk Airgel tahan api tekan tingkat A1 Non-Combustible, aman ing suhu dhuwur, ora ana geni, ora ana kumelun, ora mambu.
Instalasi gampang
Produk Airgel id bobot entheng, gampang nglereni, gampang dipasang, ora mlengkung, ora nggumunake, supaya ora ngrusak struktur ing transportasi lan instalasi.

Aplikasi Khas

Petrokimia: Ngurangi kekandelan lapisan insulasi, ngirit papan.Ngurangi suhu njaba lan hemat energi.
Generasi Daya: Ngirit energi, bahan insulasi siklus pangopènan luwih dawa.Produk Airgel kinerja banget njamin peralatan long term stabil mlaku.
Pipa sing dikubur: mundhut termal sing kurang, produk Airgel mbentuk "efek damping film-gas", mundhut termal sing kurang, jarak transporasi sing dawa, ngirit investasi.
Automobile: Flame lan suhu dhuwur isolasi, supaya mobil geni disebabake superheat baterei.
Tungku suhu dhuwur: stabilitas suhu dhuwur sing apik, kinerja hemat energi sing apik, hemat biaya.

Sifat produk khas

Insulation Airgel Felt Properties Khas Product

Jeneng produk

Insulasi Airgel Felt

Kode Produk

MYNM-600Z

Klasifikasi Kelas Suhu (°C)

≤ 650 ℃

Stabilitas termal

Pangolahan anorganik, ora beracun.

Kapadhetan Nominal (kg/m3)

160±15

Ketebalan (mm)

6/10/20

Konduktivitas Termal (W/m·k) 300 ℃

0.033

400 ℃

0.048

Water Repellent Rate

Monolithic Water Repellent rate ≥99%, panyerepan banyu ≤0.6%

Struktur Isolasi Tipis, bobot entheng, panggunaan papan sing apik, irit energi.
Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ngirim ora digunakake kanggo tujuan specification.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan