produk

Keramik Serat Blanket / RCF Blanket

Kemul serat Keramik minangka kekuatan dhuwur, selimut insulasi jarum, tanpa pengikat.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Kemul serat Keramik minangka kekuatan dhuwur, selimut insulasi jarum, tanpa pengikat.Werna putih murni, ukuran sing tepat, macem-macem fungsi kaya refractory, tameng panas, insulasi lan liya-liyane. Kemul serat keramik nduweni resistensi erosi kimia sing apik, kinerja apik ing medium lan atmosfer oksidasi.Kemul serat Keramik kasedhiya ing macem-macem suhu, Kapadhetan beda, ukuran beda.

Fitur khas

Stabilitas Kimia sing Apik banget
Stabilitas termal sing apik banget
Kekuwatan Tensile banget
Konduktivitas termal sing kurang
Kapasitas Panas Sedheng
Insulasi sing apik banget

Aplikasi Khas

Lapisan serep tungku industri
Dhuwur Temp pipe wrapping
Feed bahan kanggo modul
Bungkus proteksi geni

Sifat produk khas

Kemul Serat Keramik Properties Product Khas
Produk kemul Kaolin normal Kemurnian standar Kemurnian Dhuwur Dhuwur Al Purity AZS ngisor Standar AZS
Kelas Suhu ℃ 1050 1260 1260 1300 1300 1430
Disaranake Suhu Operasi ℃ ≤950 ≤1100 ≤1150 ≤1200 ≤1200 ≤1250
Kode Produk MYTX-PT-02 MYTX-BZ-02 MYTX-GC-02 MYTX-GL-02 MYTX-DG-02 MYTX-HG-02
Penyusutan Linear Permanen (%) 950℃×24h≤4 1000 ℃×24h≤4 1100℃×24h≤4 1200℃×24h≤4 1250℃×24h≤4 1350℃×24h≤4
Konduktivitas Termal (Temperatur Suhu 500 ℃) W/(m·k) ≤0,153
Isi dijupuk
(Φ≥0.212mm)(%)
≤20 ≤20 ≤20 (Kaolin) ≤15 (HP) ≤20 (Kaolin) ≤15 (HP) ≤15 ≤15
Kekuwatan Tarik (kanggo selimut ketebalan 25mm) (MPa) ≥0.04
Kapadhetan Nominal (kg/m³) 64/96/128/160
Al2 O3 ≥40 ≥43 ≥44 ≥52
Al2 O3 + SiO2 ≥95 ≥97 ≥98.5 ≥98.5
Al2 O3 + SiO2 + ZrO2 ≥99 ≥99
ZrO2 5~7 ≥15
Fe2 O3 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 (Kaolin) ≤0.5 (HP) ≤1.0 (Kaolin) ≤0.5 (HP) ≤0.5 ≤0.5
Kasedhiyan (Produk Standar) T: 6mm ~ 60mm;W: 610mm/1220mm;L: 7320mm/7620mm kanggo 25mm kekandelan (3810mm kanggo 50mm T; 5490mm kanggo 38mm T)
Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ngirim ora digunakake kanggo tujuan specification.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita