produk

Papan Serat Keramik / Papan RCF

Bahan mentah Papan serat Keramik yaiku serat akeh serat keramik, nambahake binder organik lan anorganik kanthi jumlah cilik, jalur produksi otomatis, terus-terusan lan maju.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Bahan mentah Papan serat Keramik yaiku serat akeh serat keramik, nambahake binder organik lan anorganik kanthi jumlah cilik, jalur produksi otomatis, terus-terusan lan maju.Papan serat keramik nduweni kerataan sing apik, ukuran sing tepat, kekuatan lentur sing apik, gampang dipotong, distribusi rata lan efek insulasi sing apik.Papan serat Keramik minangka bahan insulasi lan refraktori sing cocog kanggo macem-macem tungku industri.

Fitur Khas

Kapasitas panas kurang, konduktivitas termal kurang
kekuatan mlengkung apik, rigidity dhuwur, gampang kanggo proses lan nginstal
Ukuran sing tepat, flatness apik
stabilitas termal banget lan resistance kejut termal

Aplikasi Khas

Metalurgi: insulasi serep, insulasi cetakan.
Non-Ferrous: Tundish lan tank listrik serep lining.
Keramik: Lapisan pasuryan panas tungku, piring tahan geni
Kaca: Bath back up lining
Petrokimia: Tungku panas lapisan pasuryan.

Sifat produk khas

Papan Serat Keramik Properties Produk Khas
Jeneng produk Kaolin normal Kemurnian standar Kemurnian Dhuwur Dhuwur Al Purity AZS ngisor Standar AZS
Kelas Suhu ℃ 1050 1260 1260 1300 1300 1430
Disaranake Suhu Operasi ℃ ≤950 ≤1100 ≤1150 ≤1200 ≤1200 ≤1250
Kode Produk MYTX-PT-04 MYTX-BZ-04 MYTX-GC-04 MYTX-GL-04 MYTX-DG-04 MYTX-HG-04
Penyusutan Linear Permanen (%) 950℃×24h≤4 1000 ℃×24h≤4 1100℃×24h≤4 1200℃×24h≤4 1250℃×24h≤4 1350℃×24h≤4
Konduktivitas Termal (Suhu Rata-rata 500 ℃) W/(mk) ≤0,153
Isi banyu (%) ≤1
Mundhut ing ignition (%) ≤8
Kapadhetan Nominal (kg/m³) 220~400
Al2 O3 34~36 36~38 39~42 45~47 38~40
Al2 O3 + SiO2 ≥95 ≥96 ≥98 ≥99 ≥90
Al2 O3 + SiO2 + ZrO2 ≥99
ZrO2 5~7 ≥15
Fe2 O3 <1.0 <0,5
Standar kasedhiyan 600/1200mm Jembar;900mm / 1000mm Dawane;Ketebalan 3mm ~ 100mm
Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ngirim ora digunakake kanggo tujuan specification.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita