produk

Modul Serat Larut Bio / Modul AES

Bio Soluble Fiber (Bio-Soluble Fiber) njupuk CaO, MgO, SiO2 minangka komposisi kimia utama, minangka bahan jinis anyar sing diprodhuksi kanthi teknologi canggih.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Bio Soluble Fiber (Bio-Soluble Fiber) njupuk CaO, MgO, SiO2 minangka komposisi kimia utama, minangka bahan jinis anyar sing diprodhuksi kanthi teknologi canggih.Bio Soluble Fiber larut ing cairan awak manungsa, ora mbebayani kanggo kesehatan manungsa, bebas polusi, bebas gawe piala, ijo, bahan refraktori lan insulasi sing ramah lingkungan.

Modul serat bio larut digawe saka kemul serat bio larut sing dikompress.Modul kasebut dirancang kanggo nyukupi syarat insulasi termal khusus ing tungku industri.Sajrone produksi, modul serat bio larut tetep sawetara tingkat compressive, kanggo ngaktifake expansion arah beda lan ora bocor sawise instalasi.Modul serat bio larut bisa cocog karo macem-macem sistem anchoring kanggo ngaktifake instalasi sing cepet lan efisien ing pirang-pirang lapisan tungku.

Fitur Khas

Low bio persistent
Instalasi cepet lan gampang
Diposaken cepet lan gampang
Konduktivitas termal sing kurang, efek hemat energi sing apik
Biaya instalasi lan ndandani sing murah
Ora perlu dadi panas lan maintaince, nggunakake cepet sawise instalasi
Sistem anchoring adoh saka pasuryan panas, digunakake ing suhu kurang

Aplikasi Khas

Baja, Non-ferrous
Mesin, Konstruksi
Industri petrokimia lan kimia

Sifat produk khas

Modul Bio Soluble Properties Produk Khas
jeneng produk Modul serat bio larut
Kelas Suhu ℃ 1260
Disaranake Suhu Operasi ℃ ≤1100
Diameter Serat (μm) 3~5
Isi dijupuk (Φ≥0.212mm)(%) ≤15
Penyusutan linear permanen (1000 ℃ * 24h) (%) ≤4
Kapadhetan (kg/m³) 160-220
SiO2 (%) 60-68
CaO (%) 25-35
MgO (%) 4-7
Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ngirim ora digunakake kanggo tujuan specification.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita