produk

Serat Bulk Bio Larut / Bulk AES

Bio Soluble Fiber (Bio-Soluble Fiber) njupuk CaO, MgO, SiO2 minangka komposisi kimia utama, minangka bahan jinis anyar sing diprodhuksi kanthi teknologi canggih.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Bio Soluble Fiber (Bio-Soluble Fiber) njupuk CaO, MgO, SiO2 minangka komposisi kimia utama, minangka bahan jinis anyar sing diprodhuksi kanthi teknologi canggih.Bio Soluble Fiber larut ing cairan awak manungsa, ora mbebayani kanggo kesehatan manungsa, bebas polusi, bebas gawe piala, ijo, bahan refraktori lan insulasi sing ramah lingkungan.

Serat larut bio akeh diprodhuksi dening leleh bahan mentah kemurnian dhuwur ing tungku resistance, banjur nganggo proses diunekake / spuning, serat akeh tanpa Processing secondary lan perawatan panas.

Fitur Khas

Kurang bio-persistent
Kapasitas panas kurang, konduktivitas termal kurang
Stabilitas termal sing apik banget
Stabilitas Kimia sing Apik banget
Bebas Binder lan Bebas Korosi
panyerepan swara banget

Aplikasi Khas

Bahan feed kanggo kemul, papan, tekstil
Bahan feed saka umpluk, castable, lapisan
Gasket suhu dhuwur sealing
Isolasi ing joints expansion
Bahan pakan kanggo produk pangolahan udan

Sifat produk khas

Sifat Produk Khas Serat Bio-Soluble Bulk
Deskripsi Produk Bio-Soluble Bulk
Suhu Klasifikasi (℃) 1260
Diameter serat (μm) 3-5
Isi dijupuk (%) (Φ≥0.212mm) ≤15
SiO2 (%) 60-68
CaO (%) 25-35
MgO (%) 4-7
Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ora kudu digunakake kanggo tujuan spesifikasi.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita