produk

Bio Soluble Fiber Paper / Kertas AES

Bio Soluble Fiber (Bio-Soluble Fiber) njupuk CaO, MgO, SiO2 minangka komposisi kimia utama, minangka bahan jinis anyar sing diprodhuksi kanthi teknologi canggih.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Bio Soluble Fiber (Bio-Soluble Fiber) njupuk CaO, MgO, SiO2 minangka komposisi kimia utama, minangka bahan jinis anyar sing diprodhuksi kanthi teknologi canggih.Bio Soluble Fiber larut ing cairan awak manungsa, ora mbebayani kanggo kesehatan manungsa, bebas polusi, bebas gawe piala, ijo, bahan refraktori lan insulasi sing ramah lingkungan.

Kertas serat bio larut diprodhuksi kanthi kemurnian dhuwur serat bio larut akeh lan pengikat jumlah cilik, teknologi pangolahan majeng nggawe distribusi serat banget.Kertas serat bio larut digunakake ing insulasi suhu dhuwur, kekandelan lan kapadhetan dikontrol kanthi tepat, binder diobong nalika nggunakake.

Properties khas

Low bio persistent
Insulasi listrik sing apik banget
Pangolahan mekanik sing apik banget
resistance luh dhuwur
Fleksibilitas dhuwur, ketebalan sing tepat
Isi dijupuk kurang
Kapasitas panas kurang, konduktivitas termal kurang

Aplikasi Khas

Isolasi industri, sealing, anticorrosion
Insulasi piranti pemanas listrik
Insulasi peralatan instrument
Isolasi kanggo joints expansion
Bahan isolasi industri
Gasket logam molten
Tahan geni
Isolasi ing Auto

Sifat produk khas

Kertas Serat Bio SolubleProperties Product Khas
Jeneng produk Kertas Bio Soluble
Kekuwatan Tarik (Mpa) ≥0.3
Isi banyu (%) ≤2
Mundhut ing ignition (%) ≤10
Kapadhetan Nominal (kg/m³) 190~220
Jembar * Dawa Kasedhiya (mm) ambane 610mm utawa 1220mm;dawane 80m, 40m, 30m, 20m, 10m
Ketebalan Kasedhiyan (mm) 0,8, 1, 2, 3, 4, 5, 6 mm
Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ngirim ora digunakake kanggo tujuan specification.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita