produk

Papan Serat Larut Bio / Papan AES

Bio Soluble Fiber (Bio-Soluble Fiber) njupuk CaO, MgO, SiO2 minangka komposisi kimia utama, minangka bahan jinis anyar sing diprodhuksi kanthi teknologi canggih.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Bio Soluble Fiber (Bio-Soluble Fiber) njupuk CaO, MgO, SiO2 minangka komposisi kimia utama, minangka bahan jinis anyar sing diprodhuksi kanthi teknologi canggih.Bio Soluble Fiber larut ing cairan awak manungsa, ora mbebayani kanggo kesehatan manungsa, bebas polusi, bebas gawe piala, ijo, bahan refraktori lan insulasi sing ramah lingkungan.

Bahan mentah papan serat bio larut yaiku serat akeh serat larut bio, nambahake binder organik lan anorganik cilik, jalur produksi otomatis, terus lan maju.Papan serat bio larut nduweni flatness sing apik, ukuran sing tepat, kekuatan lentur sing apik, gampang dipotong, distribusi rata lan efek insulasi sing apik.Papan serat bio larut minangka bahan insulasi lan refraktori sing cocog kanggo macem-macem tungku industri.

Fitur Khas

Low bio persistent
Kapasitas panas kurang, konduktivitas termal kurang
kekuatan mlengkung apik, rigidity dhuwur, gampang kanggo proses lan nginstal
Ukuran sing tepat, flatness apik
stabilitas termal banget lan resistance kejut termal

Aplikasi Khas

Metalurgi: insulasi serep, insulasi cetakan.
Non-Ferrous: Tundish lan tank listrik serep lining.
Keramik: Lapisan pasuryan panas tungku, piring tahan geni
Kaca: Bath back up lining
Petrokimia: Tungku panas lapisan pasuryan.

Sifat produk khas

Papan Serat Bio SolubleProperties Product Khas
Jeneng produk Papan Bio Soluble
Kelas Suhu ℃ 1260
Disaranake Suhu Operasi ℃ ≤1100
Penyusutan Linear Permanen (%) 950℃×24h≤4
Konduktivitas Termal (Suhu Rata-rata 500 ℃) W/(mk) ≤0,153
Isi banyu (%) ≤1
Mundhut ing ignition (%) ≤8
Kapadhetan Nominal (kg/m³) 220~400
SiO2 (%) 60-68
CaO (%) 25-35
MgO (%) 4-7
Al2 O3 <1.0
Standar kasedhiyan 600/1200mm Jembar;900mm / 1000mm Dawane;Ketebalan 3mm ~ 100mm

Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ngirim ora digunakake kanggo tujuan specification.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita