produk

Tekstil Serat Bio Larut / Tekstil AES

Bio Soluble Fiber (Bio-Soluble Fiber) njupuk CaO, MgO, SiO2 minangka komposisi kimia utama, minangka bahan jinis anyar sing diprodhuksi kanthi teknologi canggih.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Bio Soluble Fiber (Bio-Soluble Fiber) njupuk CaO, MgO, SiO2 minangka komposisi kimia utama, minangka bahan jinis anyar sing diprodhuksi kanthi teknologi canggih.Bio Soluble Fiber larut ing cairan awak manungsa, ora mbebayani kanggo kesehatan manungsa, bebas polusi, bebas gawe piala, ijo, bahan refraktori lan insulasi sing ramah lingkungan.

Tekstil serat bio larut kalebu tenunan, kain, tape, tali bengkong, tali persegi dll, diprodhuksi ing proses khusus kanthi serat akeh serat bio larut, serat kaca utawa stainless steel.Kejabi produk ing ndhuwur, kita bisa nyedhiyakake tekstil suhu dhuwur sing disesuaikan saben kondisi.

Fitur Khas

Low bio persistent
Banget Dhuwur Temp Resistance
Asbestos Free
Kapadhetan kurang
Low Thermal Conductivity, resistance kejut termal apik
Resistance erosi kimia, gampang dipasang

Aplikasi Khas

Insulasi lan sealing tungku lan cerobong asep
Insulasi lan sealing pipa suhu dhuwur
Fireproof lan ikatan suhu dhuwur
Fleksibel Expansion Joint
Dhuwur Temp Valve lan Pump sealing
Heat Exchanger lan sealing mobil kiln
Kawat insulasi listrik suhu dhuwur lan bungkus kabel

Sifat produk khas

Tekstil Serat Bio Soluble Properties Produk Khas
Jeneng produk Tali serat bio larut, kain, pita, benang lsp
Bahan dhasar Serat larut bio/Serat kaca diperkuat Serat larut bio/stainless steel diperkuat
Kapadhetan Nominal (kg/m³) 550
kasedhiyan (mm) Dawane 30000mm * Jembar 300-1500mm * T 1.6-6mm
Isi banyu (%) ≤2
Kapadhetan Warp 48-60 ply / 10cm
Weft Desnity 21-30 ply / 10cm
Mundhut ing ignition (%) ≤15
Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ngirim ora digunakake kanggo tujuan specification.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita