produk

Bio Soluble Fiber Vacuum Forming Shapes

Bio Soluble Fiber (Bio-Soluble Fiber) njupuk CaO, MgO, SiO2 minangka komposisi kimia utama, minangka bahan jinis anyar sing diprodhuksi kanthi teknologi canggih.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Bio Soluble Fiber (Bio-Soluble Fiber) njupuk CaO, MgO, SiO2 minangka komposisi kimia utama, minangka bahan jinis anyar sing diprodhuksi kanthi teknologi canggih.Bio Soluble Fiber larut ing cairan awak manungsa, ora mbebayani kanggo kesehatan manungsa, bebas polusi, bebas gawe piala, ijo, bahan refraktori lan insulasi sing ramah lingkungan.

Bio larut vakum mbentuk wangun diprodhuksi ing vakum mbentuk Processing karo bio telat akeh serat.Iki minangka produk wangun khusus sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan khusus ing sawetara sektor khusus industri.Saben produk vakum mbentuk kudu ukuran lan wangun cetakan padha.Saben syarat kualitas beda, binders lan aditif beda digunakake.Vakum mbentuk wangun wis konduktivitas termal kurang, efek jampel apik, bobot entheng lan resistance kejut dhuwur etc fitur.

Fitur Khas

Low bio persistent
Kapasitas panas kurang, konduktivitas termal kurang
Stabilitas kimia sing apik banget
stabilitas termal banget lan resistance kejut termal
Erosi anti-angin sing apik banget

Aplikasi Khas

Pintu tungku industri, bata pembakar, lubang intip, lubang termometer
Tangki ngempalaken aluminium lan ngumbah
Tundish metalurgi khusus, tungku crucible, tungku mulut casting, kepala pengecoran isolasi, wadah RCF
Insulasi radiasi termal ing pemanas sipil lan industri
Macem-macem kamar kobong khusus, tungku listrik lab

Sifat produk khas

Bio Soluble Fiber Vacuum Forming Shapes Khas Product Properties
Produk VF Shape Bio Soluble Fiber Bentuk VF
Penyusutan Linear Permanen (%) 1000 ℃×24h≤4
SiO2 (%) 60-68
CaO (%) 25-35
MgO (%) 4-7
Al2 O3 <1.0
kasedhiyan Per drawing pelanggan
Cathetan: Data tes sing ditampilake minangka asil rata-rata tes sing ditindakake miturut prosedur standar lan tundhuk variasi.Asil ngirim ora digunakake kanggo tujuan specification.Produk sing kadhaptar tundhuk karo ASTM C892.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita